vineri, 23 ianuarie 2009

Fenomenul Los cocalares


E cel mai raspandit fenomen la ordinea zilei.Oriunde mergi,vezi cate un batut de soarta,care asculta cine stie ce salam,parizer sau conserve de Peste imbibate cu Denise.
Se recunosc usor fiind specii nerecunoscute de lege,care folosesc numai apelative precum``fa``,``ba,``mah``...au lanturi de 3 kile precum gatarul pentru vaci si le mai atarna si un ``medalion`` cate iti ajunge pana la genunchi.E la ordinea zilei sa faci poze in baie,chiar daca iti pica pantalonii si ramai la cucu gol.

E frumos sa umbli in fake-uri cu embleme fake de la nike,adidas,si te dai cu ``apa de toaleta`` Armani,sa pui ceva ciclam pe tine sa iesi in evidentza...sa te impingi la o coada...sa folosesti sapunul si periuta de dinti odata cu schimbarea anotimpului....sa citesti doar versurile lu`babi...

Bineinteles ca nu exista sanse de extirpare al acestui fenomen.Ci pe la toate televiziunile se face o imensa reclama a manelelor.
Auzi``regele manelelor``.Dar ce a facut asta asa important sa il aduci la rang de rege?Sau o fi maimuta suprema care ii capaceste pe ceilalti si le fura banana de la bot.?Nu se stie.
De asemenea,vocabularul lor este alcatuit din ``dezacoarde``,``jargoane` si alte alea.
Citez``Muschii mei minte nu are``...amigo dar creierasul tau neuroni mai are?



Adevarata a fost si vorba aceea `Sa umbli cu cioara vopsita`.Este des pusa in practica si sincer cu asemenea specimene nici pana la aeroport sa le urci in avion si sa scapi de ele nu te-ai duce.




Traim in Romania...si asta afecteaza mult sanatatea noastra mintala!

3 comentarii:

Izzie spunea...

o da:|
cat de adevarat :|
doamne...
cata penibilitatea.
Romania.
-_-

ce penibili snt :|
mai ales ultimii doi :|
cacanari d`aia cu ochelari d la 12 lei :| :-j se cred jmecheri si cul.
gen razvy diliu :)) se cred macho knd de fapt si o frunica s`ar speria de ei goi :|
wtf?

Andreea spunea...

esti geniala dyu
:x
=))

TheLordHorror spunea...

normal doar traim in romania :))